Huoneistoremontti

Huoneistoremontti Helsinki-Espoo-Vantaa

Huoneistoremontti tuo viihtyvyyttä ja tyyliä kiinteistön eri tiloihin. Huoneistoremontilla uusitaan kodin tai kiinteistön pinnat ja kalusteet vastaamaan tämänhetkisiä asumistarpeita.

Huoneistoremonteissa tehdään pinnat lattiasta kattoon. Erikoismaalaukset saat tarvittaessa toiveiden mukaan.

Huoneistoremontilla kiinteistön eri tilat kuntoon

Huoneistoremontilla kunnostetaan kiinteistön eri tilat vastaamaan nykypäivän tarpeita.

  • Keittiöremontissa uusitaan tarpeen mukaan laitteet, kalusteet, putkitukset ja pinnat.
  • Kylpyhuoneremontin laajuus kattaa tarpeen mukaan kalusteet, vesipisteet, laatoitukset ja lämmitysjärjestelmän. Saunaremontti kannattaa tehdä samalla kertaa.
  • Muiden huoneistojen osalta maalaus, tapetointi, laatoitus ja listoitus antavat tilalle toivotun uuden ja uudistetun ilmeen.

Huoneistoremontti kannattaa aina teettää ammattilaisella. Remontti on ”millintarkkaa osaamista” jossa rakentamisessa oiota. Laatu näkyy myös rakennusmateriaaleissa ja -tarvikkeissa. Oikein toteutettu remontti on virheetön ja nostaa kiinteistösi arvoa.

Ekonrak Oy on luotettava kumppanisi. Olemme jokaisessa kohteessa pääurakoitsijana, jolloin saat samalla myös vastaavan työnjohtajan palvelut. Laadukas työn jälki toteutuu kaikissa työvaiheissa.

Ekonrak Oy toteuttaa erilaisia rakentamiseen ja saneeraukseen liittyviä urakoita vuosien kokemuksella. Kysy lisää asiantuntijalta! Ota yhteyttä »

Kuvia huoneistoremonteista

PL_LOGO_Ekonrak_Oy_FI_419189_web